Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Albanez depistat cu ședere ilegală în Vaslui

imigrari-PrahovaPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, au desfăşurat, în data de 15 ianuarie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie, a fost depistat cu şedere ilegală un bărbat, în vârstă de 33 ani, din Albania. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana în cauză a intrat legal în România iar, la expirarea dreptului şedere nu a părăsit teritoriul României.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au emis pe numele acestuia o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei.

Biroul pentru Imigrări Vaslui continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor prin organizarea de acţiuni cu forţe proprii sau în cooperare cu toate instituţiile cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre, atrăgând atenţia cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

„Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale în domeniu, la telefoanele 0235303450 sau 0235303454 sau vizâtând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro”, se arată într-un comunicat al Biroului de Imigrări.

Lăsați un comentariu