Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

O barmaniţă a fost înjunghiată mortal în timpul serviciului, chiar de soțul său

cutit, injunghiatO femeie de 49 de ani, barman la un local din Bârlad, a fost înjunghiată mortal, duminică dimineaţă, în timp ce se afla la serviciu, principalul suspect fiind soţul său, agent la o firmă de pază din judeţul Vaslui, care a fost prins ulterior de poliţişti după ce ar fi fugit de la locul crimei, scrie Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, femeia a fost înjunghiată cu un cuţit de către soţul său, un bărbat de 52 de ani, care ulterior a părăsit barul unde lucra victima, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 făcut de către un client al localului de pe strada Carpaţi, o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la respectivul bar, unde au găsit-o pe bârlădeancă în stop cardio-respirator. Echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat.

„La scurt timp de la comiterea faptei, soţul femeii a fost prins de către poliţişti pe raza municipiului Bârlad. În acest caz, sunt continuate cercetările, sub coordonarea unui procuror, pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut fapta”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Femeia de 49 de ani se afla în proces de divorţ cu soţul său, dosarul fiind pe rolul Judecătoriei Bârlad.

Lăsați un comentariu