Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Doi fraţi din Ucraina depistaţi cu şedere ilegală în Vaslui

politiePoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, au desfăşurat, la data de 04 februarie 2016, o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor, au fost depistaţi cu şedere ilegală, doi cetăţeni străini, un adult şi un minor, fraţi, din Ucraina care la expirarea dreptului de şedere, nu au întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia şi nici nu a părăsit teritoriul României.

În urma verificărilor, poliţiştii de la imigrări au constatat că persoanele depistate sunt membri de familie ai unor cetăţeni români şi au fost îndrumaţi să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de şedere în scop de reîntregirea familiei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Lăsați un comentariu