Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Cadavrul unui bărbat descoperit în apropierea locului unde, în urmă cu patru luni, s-a prăbuşit un motodeltaplan

padureRămăşiţele osoase ale unui bărbat ai fost descoperite în pădurea din judeţul Vaslui, unde în urma octombrie anul trecut, s-a prăbuşit un motodeltaplan. Atunci, anchetatorii au declarat că nu au descoperit urme de sânge sau alte indicii care să conducă la ipoteza că în urma prăbuşirii aparatului de zbor, abandonat în pădure, s-ar fi înregistrat victime, potrivit Adevarul.

Rămăşiţele umane au fost descoperite în pădurea din apropierea localităţii Chiţcani, din comuna Costeşti, de câţiva vânători care participau la o partidă de vânătoare.

”Am fost sesizaţi prin dispeceratul de urgenţă 112, că la aproximatv 50 de metri de marginea pădurii Seaca, de pe teritoriul comunei Costeşti se află mai multe fragmente osoase ce ar putea aparţine unui bărbat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Criminalistic şi de la Investigaţii Criminale, care au ridicat rămăşiţele umane au fost transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă. Urmază a fi efectuată necropsia pentru a se stabili cauzele decesului”, a declarat Loredana David, responsabil mass media din cadrul IPJ Vaslui.

Locul unde a fost descoperit cadavrul bărbatului este doar la câteva zeci de metri de locul prăbuşirii deltaplanului, motiv pentru care anchetatorii i-au în calcul şi ipoteza că rămăşiţele umane ar putea aparţine pilotului care a condus aparatul de zbor. Motodeltaplanul a fost descoperit, la jumătatea lunii octombrie 2015, de un localnic din satul Chiţcani care participa ca gonaş la o partidă de vânătoare. Bărbatul a trecut pe lângă cabina aparatului de zbor, a văzut că nu este nimeni şi a plecat mai departe. A povestit despre descoperire prietenilor de pahar, abia după trei zile, când ”şi-a făcut curaj cu un pahar de bere”.

Citeste mai mult: adev.ro/o28ck5

Lăsați un comentariu