Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Un tânăr beat și fără permis a intrat cu mașina într-un gard

accident-calugarita-costisa-neamt-820x300-300x109Un accident a avut loc, marți, în municipiul Bârlad. Ionuț R., de 27 ani, din municipiul Bârlad se deplasa cu autoturismul pe strada Alexandru Vlahuță, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în gardul unei proprietăți private.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, de 34 ani, din municipiul Bârlad, pasager pe bancheta din față a autoturismului. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde a fost diagnosticat cu ”policontuzii și contuzie umăr drept”, fără a rămâne internat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date privind conducătorii auto s-a stabilit faptul că R. Ionuț nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie peste limita legală, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal”, potrivit unui comunicat al Poliției Vaslui.

Lăsați un comentariu