Sâmbătă 15 Iunie 2024, Actualizat acum 166 zile 12:00 am

 

FOTO! Incendiu la o locuință din Negrești. Proprietarul, scos din flăcări de pompieri

incendiu pompieri vaslui negresti foc (1)Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat, marți, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din suburbia Valea Mare a oraşului Negreşti.

La locul producerii evenimentului, s-a deplasat un echipaj cu oautospecială de stins incendii cu apă şi spumă din cadrul Gărzii numărul 2 de Intervenţie Negreşti, iar în urma recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta violent la toată locuinţă, iar proprietarul se afla în aceasta şi nu se putea evacua.

Imediat după recunoaştere, s-a acționat pentru căutarea, salvarea şi evacuarea proprietarului din locuinţă cuprinsă de flăcări, concomitent cu localizarea şi lichidarea incendiului.

În urma evenimentului, proprietarul în vârstă de 45 de ani a fost salvat de către profesionişti pentru situaţii de urgentă, fiind în afara oricărui pericol, a fost predat unui echipaj SAJ, urmând a fi transportat la o unitate spitalicească.

Incendiul a fost localizat între faza de dezvoltare şi arderea generalizată a acestuia, pagubele materiale limitându-se la aproximativ 80 mp de acoperiş din azbociment pe astereală din lemn, diverse articole de mobilier şi textile aflate în locuinţă.

Cauza probabilă care a putut genera incendiul a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere (chibrituri).

Lăsați un comentariu