Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

 

Tânăr de 21 de ani reținut după ce a tâlhărit un bărbat

politie arestat retinutUn tânăr, în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie a fost identificat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Acesta a fost reținut și prezentat unității de parchet pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au reținut pentru 24 de ore pe C. Claudiu, de 21 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă săvârșită asupra unui bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate.

În seara de 10 decembrie 2016, în timp ce bărbatul de 36 de ani se afla în zona parcului de agrement din municipiul Bârlad a fost abordat de C. Claudiu care l-a întrebat cât este ora. În timp ce bărbatul s-a uitat la telefonul mobil pentru a răspunde, C. Claudiu i-a smuls din mână aparatul și a fugit din acea zonă.
Ulterior comiterii faptei, C. Claudiu a valorificat telefonul sustras cu suma de 100 lei. Telefonul a fost recuperat de polițiști și restituit părții vătămate.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au probat activitatea infracțională a tânărului. Acesta a fost reținut și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri privative.

Lăsați un comentariu