Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Expert Saltele – magazinul unde calitatea primează cu fiecare produs

Chiar dacă de cele mai multe ori cumpărăm cu privirea un produs, calitatea este și ea importantă, fie că ne referim la articole vestimentare, încălțăminte, mobilă, finisaje sau textile.

Însă, când ne referim la calitate, nu ne gândim doar la produse, ci și la stilul nostru de viață. Este important să ținem cont de odihnă, de ceea ce mâncăm, pentru că în funcție de acestea și sănătatea noastră va fi protejată.

 

Odihna printre altele este la fel de importantă precum hrana și apa. Un organism odihnit va funcționa la parametri normali, de asemenea și psihicul. De aceea, specialiștii recomandă 8 ore de somn pe noapte pentru ca organismul nostru să se poată reface, mai ales după acele zile obositoare și stresante. De departe este important unde și cum dormim și care este calitatea somnului nostru.

 

Suntem atenți să urmărim o rutină de seară unde camera să fie aerisită, pijamalele să fie confortabile, lenjeria de pat de cea mai bună calitate, însă parcă dimineața nu ne trezim atât de odihniți pe cât ar trebui. O cauză poate fi salteaua de pat, dacă nu a fost schimbată prea curând.

 

Cât de importantă este salteaua de pat și cum o întreținem

 

Salteaua de pat este cu siguranță extrem de importantă, atât pentru odihna noastră, cât și pentru sănătate. Cu o saltea de pat de calitate, vom obține și un somn de calitate. Magazinul online Expert Saltele ne poate fi un aliat de încredere în acest sens. Găsim aici o gamă variată de saltele de pat de o calitate desăvârșită, menite să ne oferă un confort optim în timpul odihnei.

 

Criteriul după care trebuie să ne ghidăm atunci când alegem o saltea de pat este materialul din care este făcută. Expert Saltele pune la dispoziție saltele din bambus, burete natural, latex, cocos și spumă de memorie.

 

Ca și duritate, găsim aici 5 categorii de unde putem alege: medie, moale, semimoale, semitare și tare. Prețurile sunt de asemenea accesibile pentru orice buzunar.

 

Se spune că durata de viață a unei saltele de calitate este de 10-12 ani, însă nu este o regulă generală în acest sens. O saltea poate fi înlocuită atunci când somnul nu mai este odihnitor, când apar durerile de spate, umeri și gât, mai ales dimineața după trezire, când prezintă deformări sau devine dură sau când apar alergiile din cauza acarienilor.

 

Sănătatea noastră poate fi afectată de aceste aspecte, tocmai de aceea este important să ținem cont de aceste lucruri.

 

Saltelele din cadrul magazinului online Expert Saltele sunt tratate împotriva mucegaiului, acarienilor și alergiilor și au o durată mai lungă de viață. Datorită calității materialelor, acestea oferă un confort în timpul somnului, iar dimineața nu veți mai avea dureri de spate, de gât sau umeri.

 

Pentru ca o saltea să țină mai mult, optați pentru acele protecții care pot fi ușor de spălat la o anumită perioadă, aspirați suprafața în mod constant și folosiți ambele fețe, întorcând-o de câteva ori pe an.

 

Pentru a vizualiza gama de produse accesați site-ul expert-saltele.ro.

 

Date de contact:

comenzi@expert-saltele.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Lăsați un comentariu