Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Femeie de 50 de ani arestată pentru furt din locuinţe

Inspectoratul Judetean de Politie VasluiJudecătoria Huşi a emis mandat de arestare preventivă pe numele Corneliei B., în vârstă de 50 ani, domiciliată în comuna Drânceni, cercetată de poliţişti pentru săvârşirea mai multor infracțiuni de furt din locuinţe.

Prima sesizare a fost primită de polițiștii Postului de Poliție Drânceni în luna noiembrie 2012. Dintr-o locuință au fost sustrase mai multe bunuri (articole de îmbrăcăminte, lenjerie, veselă), în valoare de aproximativ 1.000 lei.

În luna ianuarie a.c. au fost primite alte patru sesizări privind furturi de bunuri (telefon mobil, bani) din locuințe aflate în municipiul Huşi şi comuna Drânceni. În urma investigaţiilor efectuate de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huşi şi Postului de Poliție Drânceni a rezultat faptul că suspectă de comiterea acestor fapte este B.Cornelia, de 50 ani, din comuna Drânceni. Aceasta este cercetată și pentru comiterea unei infracțiuni de furt (bani) din locuință în ziua de 09.02.2013. 

Prejudiciul total cauzat celor şase părţi vătămate prin comiterea furturilor este de aproximativ 2.500 lei. Polițiștii au recuperat bunuri în valoare de 1.500 lei.
 Împotriva Corneliei B., polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior aceasta fiind prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi şi a dispus arestarea preventivă pentru B.Cornelia pe o perioadă de 29 de zile, aceasta fiind condusă în arestul inspectoratului.  

Femeia are antecedente penale pentru infracțiuni de furt, fiind eliberată din penitenciar în luna noiembrie 2012.

Lăsați un comentariu