Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Vauxhall Zafira cu documente false descoperit la Albiţa

Vama-AlbitaPoliţiştii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa un cetăţean român care intenţiona să scoată din ţară un autoturism marca Vauxhall Zafira, folosind un  document fals, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră. 

În ziua de 16 martie a.c., în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, cetăţeanul român Alic C., în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Vauxhall Zafira, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, Alic C. a prezentat pe lângă certificatul de înmatriculare, talonul care atesta inspecţia tehnică periodică, documente  emise în Marea Britanie.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că talonul de inspecţie tehnică periodică este fals.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale.

Lăsați un comentariu