Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Primar şi viceprimar, acuzaţi că au bătut un adolescent

Inspectoratul Judetean de Politie VasluiPrimarul comunei vasluiene Negreşti, Vasile Voicu, este acuzat de tatăl unui adolescent în vârstă de 17 ani că împreună cu viceprimarul comunei, Radu Moroşanu, l-ar fi agresat pe băiat, fără un motiv anume, în plină stradă.

Minorul a ajuns la spital şi susţine că primarul i-a promis o garsonieră ANL ca să-şi retragă plângerea.

Pacientul s-a prezentat în data de 25, dimineaţa, cu un traumatism toraco-abdominal. A fost internat, a fost ţinut sub supraveghere şi va fi externat. Starea copilului este bună, radiografiile sunt în limite normale„, a declarat Lelia Croitoru, director Spitalul Judeţean Vaslui.

Primarul comunei Negreşti susţine, însă, că doar l-a tras de urechi pe băiat pentru că i-a vorbit urât, însă nu l-a agresat.

„Eu nu am bătut acest copil. Am avut în acea seară o acţiune programată cum că anumite unităţi comerciale în special băruri depăşeau programul de funcţionare. A fost un mic incident, copiii erau sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost un grup mai mare. Au fost cuvinte mult mai urâte adresate. Am vrut să-i invităm la sediul Poliţiei Locale, dar au refuzat. Faptul că ei reclamă că eu am lovit acel tânăr este eronat„, a spus primarul.

Poliţia a început o anchetă în acest caz.

Lăsați un comentariu