Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Suspect de furt şi tâlhărie arestat de poliţişti

Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui N.Ovidiu, în vârstă de 31 ani, acesta fiind cercetat de polițiști pentru complicitate la  tâlhărie și furt calificat.

În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad, a fost identificat N.Ovidiu, în vârstă de 31 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, acesta fiind principalul suspect în comiterea unei infracțiuni de furt calificat. În noaptea de 24/25.07.2013, a forțat fereastra de la o garsonieră aflată la parterul unui bloc de pe strada Căpitan Grigore Ignat, din municipiul Bârlad. A pătruns în imobil și a sustras un telefon mobil, o pereche de cercei și alimente.

Polițiștii de investigații criminale au stabilit și faptul că bărbatul este complice la săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă comisă în luna aprilie a.c. asupra unei femei în vârstă de 79 ani.

N.Ovidiu a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, fiind prezentat cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad și a dispus arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 29 zile.

N.Ovidiu este cunoscut cu antecedente penale pentru săvârșirea de infracțiuni de furt și tâlhărie.

Lăsați un comentariu