Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Administratia Finantelor Publice Vaslui executata silit de 26 de persoane

Administratia Finantelor Publice Vaslui este executata silit de 26 de vasluieni care au de primit despagubiri in valoare de 700 000 de lei de la statul roman printr-o hotarare definitiva si irevocabila. Cladirea in care functioneaza institutia va fi scoasa la licitatie in urma unei sentinte definitive si irevocabile data de Judecatoria Vaslui.
Oamenii au solicitat de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Vaslui eliberarea certificatului de cadastru in vederea punerii sub sechestru a imobilului in care functioneaza Finantele Publice.
Cele 26 de persoane trebuie sa primeasca despagubiri din partea statului roman dupa ce, in perioada 1986-1992, au constituit depozite la CEC pentru achizitionarea de autoturisme Dacia.

Suntem legati de maini în momentul de fata. Ce a depins de mine, am facut in sensul ca am facut o revenire la adresa din luna iunie prin care Ministerul Finantelor a fost informat cu privire la necesitatea platii despagubirilor catre cele 26 de persoane. Am solicitat sa ni se transmita un raspuns in regim de urgenta, pentru ca altfel, in 15 zile, ne pun sechestru pe cladire”, a declarat directorul Fiscului, Nelu Sava.

Lăsați un comentariu