Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Bătrână de 83 de ani, violat de un recidivist. Vezi declaraţia cutremurătoare a femeii !

O  femeie în vârstă de 83 de ani din comuna vasluiană Deleni a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, după ce un tânăr a dat buzna peste ea în casă, a năucit-o în bătaie, a strâns-o de gât şi a violat-o.

 

M-am trezit cu el în casă. M-a bătut peste faţă, m-a strâns de gât, mi-a dat cu pumnii. Nu spunea nimic. M-a violat şi m-a bătut. La un moment dat, i-am tras fesul de pe faţă şi l-am recunoscut. Mai rău m-a lovit. M-am apărat şi eu cât am putut! Mi-a rupt dinţii din gură, sunt vânătă peste tot. M-a nenorocit ! Sunt femeie în vârstă, am trăit o viaţă decentă. Nu şi-a bătut nimeni joc de mine şi uite ce am ajuns! Ştiu, anul trecut a ieşit din puşcprie. A mai violat o bătrână din sat. I-au dat drumul şi, uite, s-a apucat iar de prostii! Bunica lui l-a primit acasă. Nu s-a gândit nimeni că nu s-a potolit !  Eu nu îl iert pentru nimic în lume ! Aproape m-a omorât ! Păi asta îmi trebuia mie la vârsta asta ! Cu ce i-am greşit eu ? Să se fi dus la femei tinere, de vârsta lui… Acum, sper să stea în puşcărie până îi putrezesc oasele ! Să nu îi mai dea drumul, că e periculos!”, a declarat bătrâna de pe patul de spital.

 

Femeia este internată în secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu faţa zdrobită. Ea va fi supusă unui set complet de analize. Pe suspect, poliţiştii l-au găsit hoinărind prin sat. Relaxat, fără nicio apăsare, şi-a recunoscut fapta, senin. Le-a spus anchetatorilor că atunci când bea este agresiv.

 

Lăsați un comentariu