Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Fabrică nouă de procesare a legumelor şi fructelor, scoasă la vânzare

fabrica procesare fructe VasluiO fabrică de procesare a legumelor şi fructelor din judeţul Vaslui a fost scoasă la vânzare după ce firma care o deţinea a ajuns în faliment. Fabrica din satul Sârbi- comuna Bianca, apartine societatii Migdalin SRL Vaslui şi este scoasa la vanzare prin licitaţie publică de către Management Reorganizare Lichidare SPRL Iasi, în calitate de lichidator judiciar.

Valoarea de pornire la licitatie este de 6,9 milioane lei fără TVA. Vânzarea are loc, marţi, la sediul din Vaslui al lichidatorului, str. Alexandru Vlahuta, nr. 17.

Fabrica este compusă din teren in suprafata de 20. 086 mp, amenajat cu platforma betonata si imprejmuit in totalitate cu gard din panouri din plasa zincata dispuse pe stalpi metalici inglobati in fundatie de beton armat spre strada si gard din plasa sarma pe celelalte parti, hala productie si sediu administrativ cu o suprafata construita de 2. 913 mp, si cladire anexa care adaposteste gospodaria de apa – rezervor semiingropat cu capacitatea de 300 mc, filtre de apa, pompe de apa si retea alimentare apa a halei si sediului administrativ si retea conducte conectate la cele trei puturi forate de mare adancime (114 m), cu un debit de 30 mc/ h, ce asigura necesarul de apa al fabricii, statie de epurare.

Fluxul de productie este compus din trei linii tehnologice, respectiv: linia tehnologica pentru procesarea si ambalarea legumelor la otet/ murate; linia tehnologica pentru procesarea si ambalarea legumelor de tip grill si linia tehnologica pentru procesarea si ambalarea legumelor tip fresh. Capacitatea maxima de productie pentru procesarea si ambalarea legumelor la otet/ murate este de 4. 200 borcane/ ora.

Fabrica are deschidere frontala la drumul European E85. Fabrica are in dotare un teren in suprafata de 20. 086 mp, amenajat cu platforma betonata, hala productie si sediu administrativ cu o suprafata construita de 2. 913 mp.

Lăsați un comentariu