Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Cutremurător! Bătrână de 65 de ani violată de un recidivist

Iulian Macare, autor a nenumărate fărădelegi, a băgat spaima în toţi locuitorii comunei Griviţa. Eliberat de aproximativ un an de zile din penitenciar, scandalurile s-au ţinut scai de el. În ultima perioadă însă, „isprăvile” s-au înmulţit.

Astfel, în ziua de 4 noiembrie a.c., în faţa unei societăţi comerciale din localitatea Odaia Bursucani, comuna Griviţa, Iulian Macare l-a snopit în bătaie pe un consătean, cu pumnii şi cu obiecte contondente. Motivul: un conflict mai vechi între cei doi. În noaptea de 27 spre 28 noiembrie 2013, în aceeaşi localitate, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unui magazin. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, a fost identificat drept principal suspect tot Iulian Macare. Ultima faptă comisă de acesta a avut loc în seara de 9 decembrie a.c. Suspectul a pătruns fără drept, prin forţarea uşii de acces, în locuinţa unei femei de 65 ani, din acelaşi sat, cu care a întreţinut raporturi sexuale prin constrângere. Pentru a-l determina să plece din locuinţa sa, victima i-a oferit suma de 20 lei.

„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad au reuşit probarea activităţii infracţonale a lui Iulian M., de 34 ani, din sat Odaia Bursucani, comuna Griviţa. Acesta este cercetat de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: lovire sau alte violenţe, tentativă la furt calificat, viol şi violare de domiciliu. Bărbatul a fost identificat pe raza comunei Griviţa în ziua de 10 decembrie a.c. şi s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Astăzi (ieri n.r.) a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat agent principal Alina Tonică, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui. Până la închiderea ediţiei ziarului nostru magistraţii nu s-au pronunţat. Fiind cunoscut cu antecedente penale pentru tentativă la viol şi furt calificat, cel mai probabil, „zmeul” îşi va petrece Sărbătorile în spatele gratiilor.

 

Lăsați un comentariu