Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din Vaslui. Drumarii au intervenit cu utilaje şi material antiderapant

Potrivit Instituţiei Prefectului Vaslui, în judeţ, ca urmare a precipitaţiilor sub formă de ninsoare din ultimele ore, pe unele drumuri judeţene se circulă în condiţii de iarnă pe un strat de zăpadă de până la 5 cm, la primele ore ale dimineţii Societatea Lucrări Drumuri şi Poduri SA acţionând cu tractoare cu lamă pe DJ 245 A Lipovăţ- Bogdana, DJ 245 Băcau,  DJ 244 E Tătărăni şi DJ 244 B Creţeşti, iar pe alte sectoare de drum se acţionează cu material antiderapant.

Secţia Drumuri Naţionale Bârlad intervine, de asemenea, pe drumuri cu 15 utilaje pentru curăţarea carosabilului, fiind împrăştiat şi material antiderapant.

Echipele E-ON au intervenit în cursul dimineţii pentru remedierea unor probleme create de chiciură în localitatea Rediu, comuna Roşieşti, la această oră fiind rezolvate.

În altă ordine de idei, vă aducem la cunoştinţă faptul că Secţia Drumuri Naţionale Bârlad a montat panourile parazăpezi pe o suprafaţă de 3000 metri liniari. Subliniem faptul că s-a decis montarea acestor panouri pe sectoarele de drum naţional în care se produc frecvent blocaje urmare a căderilor masive de zăpadă şi a viscolului, respectiv DN 2F 45-54 Dragomireşti- Bleşca,  DN 11A Iveşti- Bârlad, DN 24 Soleşti- Codăeşti, DN 24B Valea Grecului, DN 24A Murgeni- Rînzeşti şi Berezeni- Vetrişoaia şi DN 26 limita jud. Galaţi- Blăgeşti.

Lăsați un comentariu