Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Societate comercială spartă de trei adolescenţi. Vezi ce au furat!

O societate comercială din oraşul Negreşti a fost spartă de trei tineri în noaptea de 6 spre 6 ianuarie. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti au identificat principalii suspecţi în comiterea faptei ca fiind:  Alexandru Ş., de 18 ani, Ionuţ M., de 16 ani şi un minor de 15 ani, toţi domiciliaţi în oraşul Negreşti. În noaptea respectivă, Alexandru Ş. şi minorul, în vârstă de 15 ani au întrerupt alimentarea cu energie electrică la magazin, au forţat uşa de acces şi au sustras produse alimentare şi ţigări. În acest timp, Ionuţ M. a rămas în aproprierea clădirii, asigurând „paza”.

Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunii de furt este de 550 lei.

Alexandru Ş. şi minorul în vârstă de 15 ani mai sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă săvârşită în luna decembrie 2013. Victimă a fost lovită şi i s-a smuls telefonul mobil din mână. Faţă de cei doi suspecţi, fusese dispusă măsura preventivă de obligare de a nu părăsi localitatea.

În ziua de 7 ianuarie 2014, poliţiştii i-au prezentat pe Alexandru Ş. şi minorul în vârstă de 15 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa a emis pe numele lui Alexandru Ş. mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, iar pentru minorul de 15 ani pentru o perioadă de 15 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lăsați un comentariu