Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Doi copii de 8 şi 11 ani, cercetaţi după ce au furat 13.000 de lei dintr-o casă

Doi copii în vârstă de 8 şi 11 ani, care au mers la colindat în municipiul Vaslui, la cei care au sărbătorit Crăciunul pe stil vechi, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost prinşi că au furat peste 13.000 de lei dintr-o casă.
Cei doi copii au mers la colindat într-o zonă de case din municipiul Vaslui şi, după ce au constatat că uşa de acces într-o locuinţă nu este încuiată, au intrat în holul imobilului, de unde au sustras o servietă în care se aflau peste 13.000 de lei, precum şi documente, scrie Mediafax.

Proprietarul respectivei genţi a fost sesizat de furtul acesteia de către un vecin care a observat uşa imobilului deschisă. Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru furt calificat, fiind recuperat de la cei doi copii 90 la sută din suma sustrasă„, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Conform procedurilor, poliţiştii au sesizat reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Vaslui, care vor face o evaluare a situaţiei celor doi copii, în funcţie de care vor fi luate şi măsurile necesare.

Lăsați un comentariu