Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

S-au ales cu dosar penal după ce s-au urcat băuţi la bolan

Sâmbătă, 3 conducători auto au fost identificaţi în trafic, conducând autoturisme, deşi anterior consumaseră băuturi alcoolice. Marcel Ş., de 25 ani, din comuna Muntenii de Sus, a fost oprit pentru control de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Vaslui, care l-au testat cu aparatul alcooltest. A rezultat o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Vaslui au oprit pe strada Nicolae Iorga un autovehicul condus de Neculai P., de 37 ani, din comuna Boţeşti. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iulian B., de 38 ani, din municipiul Bârlad, cel de-al treilea conducător auto, identificat de către poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, pe D.E. 581, la intrarea în municipiul Bârlad. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestor conducători auto polițiștii au întocmit dosare penale, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lăsați un comentariu