Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Tâlhar de 14 ani prins în flagrant delict de un poliţist aflat în timpul liber

Un băiat de 14 ani din municipiul Bârlad, care a tâlhărit o femeie de 57 de ani, din aceeaţi localitate, a fost prins în flagrant delict de poliţişti. Luni seară, un polițist din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad, aflat în timpul liber, a observat un tânăr care fugea pe strada Republicii din municipiul Bârlad, având asupra sa o geantă. De asemenea, a observat şi o persoană de sex feminin, care era căzută pe trotuar. Luând legătura cu femeia, ea i-a spus că tânărul i-a furat geanta, motiv pentru care polițistul a plecat în urmărirea acestuia. L-a ajuns din urmă și l-a imobilizat pe strada Ștefan cel Mare, după care l-a condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad, împreună cu victima.

Asupra tânărului, de 14 ani, din municipiul Bârlad, a fost găsit telefonul  mobil și geanta aparținând victimei infracțiunii, o femeie de 57 ani din municipiul Bârlad, care au fost înapoiate.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Minorul este cercetat, însă, în stare de libertate.

Lăsați un comentariu