Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Femeie violată de un recidivist

Un bărbat de 28 ani, din comuna vasluiană Duda-Epureni, a fost reținut de  polițiști pentru 24 ore pentru viol.

 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, în dimineața zilei de luni, oamenii legii au fost sesizați de către o femeie de 56 ani, din satul Epureni, comuna Duda-Epureni cu privire la faptul că a fost victima unui viol.

În seara de duminică, Narcis B:, de 28 ani, din satul Epureni, comuna Duda-Epureni a venit în vizită la femeie. I-a propus acesteia să întrețină relații sexuale. Întrucât femeia l-a refuzat, a dezbrăcat-o cu forța și, prin constrângere, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta, după care a plecat.

A doua zi dimineață, la domiciliul victimei a ajuns fiul său, căruia i-a povestit cele întâmplate, după care a anunțat poliția. Polițiștii l-au identificat pe suspect la domiciliul său și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore. Marţi l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă pentru viol, iar magistraţii i-au admis propunerea.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru tâlhărie, lipsire de libertate și viol, fiind liberat din penitenciar în anul 2012.

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vaslui: Femeie violată de un recidivist | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu