Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Un vasluian îi acuză pe poliţişti că l-au bătut cu bestialitate

Un bărbat din Vaslui, plin de vânătăi şi cu un dintre rupt, spune că doi agenţi de poliţie l-au lovit cu bestialitate, fără niciun motiv, potrivit  Romania Tv.  Poliţiştii au declarat că l-au imobilizat pe bărbat pentru că era băut şi făcea scandal. Deşi şi-a scos certificat medico- legal, omul este cercetat pentru ultraj.

Bărbatul a avut un conflict cu cumnata sa, iar poliţiştii au fost chemaţi de femeie, care a sunat la 112.

Ne-am trezit cu poliţia în casă. Ne-au luat băiatul direct, care şi aşa este bolnav cu inima. Cum să intre aşa peste noi. Au blocat poarta şi am ţipat. Un poliţist stătea în poartă, iar celălalt îl bătea pe băiat„, a explicat mama bărbatului bătut.

Mai mult, femeia a susţinut că şi ea a fost bruscată de oamenii legii.

Poliţiştii au, în schimb, o altă variantă.
După plecarea politiştilor din curtea locuinţei respective, acest bărbat i-a urmărit, le-a adresat cuvinte jignitoare şi ulterior a devenit violent, lovind un poliţist. În acţiunea violentă, acesta a fost sprijinit şi de mama lui. Urmare a acestor acţiuni violente a fost necesară imobilizarea bărbatului”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Bărbatul este acum cercetat pentru ultraj. La rândul său, acesta şi-a scos certificat medico-legal şi a depus reclamaţie împotriva celor doi agenţi.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un vasluian îi acuză pe poliţişti că l-au bătut cu bestialitate | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu