Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Vasluian condamnat la cinci ani de închisoare după ce a violat-o pe bunica soţiei sale

Tribunalul VasluiUn bărbat de 40 de ani, din localitatea vasluiană Tanacu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru viol.
Potrivit rechizitoriului procurorilor, la începutul lunii noiembrie a anului trecut, Petruţ Chelaru, a abuzat-o sexual pe bunica soţiei sale, o femeie de 80 de ani, care îi lăsase nepoatei sale casa drept moştenire. Femeia a mers în vizită la nepoata sa şi a rămas peste noapte din cauza stării sale de sănătate.

După o ceartă dură cu soţia sa, Petruţ Chelaru a fugărit-o de acasă pe soţia sa, iar la un moment dat, a intrat peste bunica ei, a strâns-o de mâini şi a violat-o. Bătrâna i-a povestit nepoatei sale ce s-a întâmplat, dar aceasta nu a crezut-o. Abia după câteva zile, când a văzut că bunica sa se simţea rău a chemat un medic, care a confirmat că bătrâna a fost violată. Bătrâna  a ajuns în stare gravă la spital din cauza traumelor suferite.

Poliţiştii au fost sesizaţi de medic. Acum, magistraţii Tribunalului Vaslui l-au condamnat pe bărbatul de 40 de ani pentru viol şi îşi va petrece următorii cinci ani după gratii.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vasluian condamnat la cinci ani de închisoare după ce a violat-o pe bunica soţiei sale | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu