Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Trei tineri prinşi după ce au furat 40 de saci cu cereale dintr-un autocamion

Miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 43 ani, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că i-au fost sustrași mai mulți saci cu produse agricole dintr-un autocamion, pe raza satului Simila, comuna Zorleni.

Bărbatul, administrator al unei societăți comerciale din municipiul Bârlad, a achiziționat produse cerealiere din județul Bacău, pe care le-a transportat cu un autocamion. Întrucât vremea nefavorabilă nu a permis deplasarea, autovehiculul a fost parcat la marginea DE 581. În dimineața zilei de miercuri, acesta a constatat faptul că prelata cu care era acoperit autocamionul era tăiată, iar din interiorul acestuia lipseau 40 saci ce conțineau produse agricole. Prejudiciul cauzat prin această faptă este de 1.100 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat principalii suspecți în comiterea furtului: Ovidiu H., de 29 ani, Robert L., de 24 ani și  Cristian S., de 21 ani, toți din municipiul Bârlad. Aceștia, în noaptea de marţi spre miercuri, prin forțarea sistemului de închidere, au pătruns în autocamion și au sustras sacii respectivi, pe care i-au transportat cu un autoturism pe raza municipiului Bârlad și i-au vândut mai multor persoane.

Aceștia sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor, polițiștii să înainteze dosarul cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

 

Lăsați un comentariu