Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Şoferi cercetaţi după ce au fost prinşi băuţi la volan

Doi şoferi din Vaslui s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi, miercuri, băuţi la volan.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși,  în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului pe strada Huși – Stănilești, au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Marius T., de 29 ani, din municipiul Huși, conducea un autoturism, din direcția Stănilești către Huși. Într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea  de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Huși, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, un alt conducător auto, Aurelian B., de 54 ani, din municipiul Vaslui, a provocat un accident de circulație, soldat doar cu pagube materiale.  Aurelian B. conducea un autoturism pe strada Decebal, înspre strada Ceramica din municipiul Vaslui. A pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat ușor o autoutilitară, care circula regulamentar. În urma testării alcoolscopice a celor 2 conducători auto, pentru conducătorul autoutilitarei rezultatul a fost negativ, iar pentru Aurelian B. a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat (polițiștii conducându-l la spital pentru stabilirea alcoolemiei).

 

 

 

Lăsați un comentariu