Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Autoturisme cu asigurări false descoperite în Vama Albiţa

Vama-AlbitaMiercuri, s-a prezentat în Punctul de Frontieră Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând o autoutilitară marca Peugeot, cetăţeanul român Vladimir G., în vârstă de 38 de ani. Câteva ore mai târziu s-a prezentat, în acelaşi punct de trecere a frontierei, conducând un autoturism marca Toyota, model Avensis,  cetăţeanul român Mihail R., în vârstă de 65 de ani

În cele două cazuri existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că asigurările tip carte verde nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

Cu privire la cele constatate cei doi bărbaţi au declarat că au achiziţionat asigurările de la un agent de asigurări din piaţa auto – Chişinău şi nu aveau cunoştinţă despre faptul că documentele erau false.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi cetăţeni lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Lăsați un comentariu