Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Bârlădean arestat preventiv pentru tâlhărie

Un tânăr de 26 de ani din municipiul Bârlad a fost arestat preventiv după ce în seara zilei de luni a tâlhărit un tânăr de 18 ani, luându-i suma de 45 de lei.

Adolescentul de 18 ani le-a spus oamenilor legii că în timp ce se afla într-o parcare din localitate, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. Un bărbat pe care nu-l cunoștea i-a cerut în repetate rânduri bani și întrucât nu i-a primit, l-a amenințat cu acte de violență și l-a împins. Tânărul s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, moment în care bărbatul l-a deposedat de o borsetă pe care o avea prinsă în zona mijlocului, de unde i-a luat fără drept suma de 45 lei. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale  l-au identificat pe bărbatul în cauză: George L., de 26 ani, din municipiul Bârlad.
Marţi, l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore, ulterior prezentându-l la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Miercuri, Judecătoria Bârlad și-a însușit propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a emis pe numele lui George L. mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru furt, fiind liberat din penitenciar la sfârșitul anului 2012.

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bârlădean arestat preventiv pentru tâlhărie | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu