Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Tânăr de 19 ani arestat preventiv după ce a încercat să violeze o femeie de 40 de ani. Femeia l-a muşcat ca să poată scăpa

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Huşi a fost arestat preventiv de poliţişti pentru tentativă de viol. Radu P., de 19 ani, domiciliat în satul Chersăcosu, comuna Stănilești a încercat să abuzeze sexual o femeie de 40 de ani din satul Ghermăneşti, comuna Drânceni.

Poliţiştii au efectuat cercetări, stabilind faptul că în seara respectivă femeia se deplasa către localitatea de domiciliu pe un drum agricol. A fost urmărită de Radu P., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. În momentul în care au ajuns într-o zonă izolată, bărbatul a ameninţat victima cu acte de violenţă, în scopul de a întreţine raporturi sexuale. În momentul în care femeia a refuzat, bărbatul a lovit-o, însă cu toate acestea persoana vătămată a reuşit să scape. A fost urmărită de tânăr, iar pentru a scăpa de acesta l-a muşcat şi apoi a fugit.

Radu P. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi și a dispus arestarea preventivă a bărbatulului pentru o perioadă de 30 zile.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr de 19 ani arestat preventiv după ce a încercat să violeze o femeie de 40 de ani. Femeia l-a muşcat ca să poată scăpa | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu