Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Aproape 60.000 de ţigări de contrabandă ascunse într-un Tir

Inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Albiţa au reţinut, sâmbătă, în vederea confiscării, 57 800 ţigarete de contrabandă ascunse în compartimentul de marfă al unui autotren care s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cu un transport de confecţii de la o firmă din Republica Moldova pentru o firmă din Germania.
În data de 12 iulie 2014 s-a prezentat pentru control vamal la Biroul vamal de frontieră Albiţa, pe sensul de intrare în ţară, un autotren, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român în vârstă de 34 de ani. Autotrenul era încărcat cu confecţii de la o firmă din Republica Moldova pentru o firmă din Germania.
La controlul amănunţit efectuat în baza analizei de risc, inspectorii vamali au descoperit 57 8000 bucăţi ţigarete WINSTON şi L&M ascunse printre confecţii în compartimentul de marfă al autotrenului.
Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări. Şoferul autotrenului au fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 10 000 lei, iar mijlocul de transport a fost reţinut până la plata amenzii.

Lăsați un comentariu