Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Autoturism căutat de autorităţile spaniole descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei au descoperit un autoturism ce figura ca fiind declarat furat de către autorităţile din Spania.

 

Vama-AlbitaÎn Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa / I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, cetăţeanul israelian M.K., în vârstă de 23 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Spania.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că pentru autoturismul marca Volkswagen Golf este emisă o alertă de către autorităţile din Spania, acesta figurând ca fiind declarat furat.

În legătură cu cele constatate, conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul din municipiul Timişoara şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, şi au luat măsura indisponibilizării autoturismului, în valoare de 26.700 lei, în vederea continuării şi definitivării cercetărilor.

 

Lăsați un comentariu