Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Anabolizante descoperite în bagajele unui tânăr, la frontiera Albiţa

Vama-AlbitaPoliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa împreună cu lucrători vamali au descoperit,  la controlul unui mijloc de transport, în borseta unui bărbat, cu cetăţenie română şi moldovenească, substanţe anabolizante.

Miercuri, ora 23.45 în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pasager într-un microbuz marca Mercedes, Andrei Z., cu cetăţenie română şi moldovenească, în vârstă de 24 de ani.

Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit ascunsă într-o borsetă aparţinând lui Andrei Z., în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea de 370 de comprimate, tablete şi fiole, care conţineau substanţe anabolizante (Oxandrolin, Clomed şi Primabol).

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii anabolizantelor în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 30.000 lei.

Lăsați un comentariu