Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Directoarea unei şcoli din judeţul Vaslui s-a luat la bătaie cu un profesor după o relaţie de amor eşuată

O relaţie de amor eşuată a dus la o bătaie în toată regula între directoarea unei şcoli din judeţul Vaslui şi un profesor. Este vorba despre şefa şcolii din Viişoara, Laura Sandu, învăţătoare, de 33 de ani, care s-a bătut cu profesorul de engleză, Valentin Isac,de 36 de ani, angajat cu jumătate de normă ca secretar al unităţii de învăţământ. Scandalul a avut loc pe 3 noiembrie, la orele amiezii, în contabilitate.

Directoarea l-ar fi apostrofat pe profesor că nu îşi face treaba, iar el a împins-o violent, motiv pentru care aceasta l-a zgâriat pe cadrul didactic cu un pix pe gât. De aici, aceştia au început să îşi împartă pumni, palme şi îmbrânceli şi să se înjure ca la uşa cortului. Între cei doi a fost o relaţie amoroasă de zece ani.

Scandalul şi bătaia s-au terminat la Poliţie.

Plângerea a fost înaintată Secţiei de Poliţie Rurală 7 Banca, de care ţine postul de poliţie Viişoara, fiind deschis un dosar penal. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat Alina Tonică, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Inspectorii şcoli susţin că acest incident nu ţine de atribuţiile lor şi doar şcoala poate lua măsuri.

 

Lăsați un comentariu