Sâmbătă 16 Octombrie 2021, Actualizat acum 288 zile 12:00 am

 

Țigări și anabolizante descoperite de polițiștii de frontieră într-un Mercedes Sprinter

tigari (2)Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, judeţul Vaslui, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, pe timpul unei misiuni specifice au efectuat, joi, un control asupra unui autovehicul marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul din R. Moldova Igor C., în vârstă de 27 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehicului au fost descoperite 24 pachete de ţigări, ascunse în spatele scaunelor, şi 60 blistere a câte 50 de tablete anabolizante (3.000 buc.) marca „DIANOGED”- 10mg, ascunse în bagajele personale ale conducătorului auto.

tigari (5)Existând suspiciuni cu privire la faptul că în respectivul mijloc de transport mai există şi alte bunuri ascunse, lucrătorii noştri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit.

În urma controlului amănunţit efectuat de către echipa comună, formată din poliţist de frontieră şi lucrător vamal, însoţiţi de câinele poliţist de detectare stupefiante „LILA”, au fost descoperite, în roata de rezervă, ascunse în scopul sustragerii de la control, 2000 blistere a câte 25 de tablete anabolizante ( 50.000 buc. ) marca „CLENBUTEROL” – 10mg, substanţă inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

Bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă despre bunurile ascunse pe care le transportă.
„Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura reţinerii substanţelor interzise şi a ţigărilor în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă contravenţională în valoare de 15.000 lei”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Lăsați un comentariu