Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Mașină căutată pentru confiscare în Italia, descoperită la Albița

toyotaVineri, în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Gheorghe C., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 27 de ani. Acesta conducea un ansamblu de autovehicule format din camion şi remorcă, pe care transporta un autoturism marca Toyota – RAV 4, an de fabricatie 2011, fără plăcuţe cu număr de înmatriculare.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului transportat, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de autorităţile din Italia în luna februarie a acestui an.

Cu privire la aspectele constatate, Gheorghe C. a declarat că are calitatea de angajat al unei firme de transport din R. Moldova, şi nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de autorităţile italiene.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Lăsați un comentariu