Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Femeie din Republica Moldova, depistată că locuia ilegal la Vaslui

politiePoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, au desfăşurat, miercuri, o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor, a fost depistată cu şedere ilegală o femeie în vârstă de 35 ani, din Republica Moldova, care, la expirarea dreptului de şedere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia şi nici nu a părăsit teritoriul României.

În urma verificărilor, poliţiştii de la imigrări au constatat că persoana depistată este membru de familie al unui cetăţean român şi au îndrumat-o să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de şedere în scop de reîntregire a familiei.

Totodată, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu avertisment, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Lăsați un comentariu