Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Accident la Tutova! Un bărbat a ajuns la spital

accident-calugarita-costisa-neamt-820x300-300x109Un accident de circulație a avut loc duminică, pe raza comunei Tutova. Potrivit polițiștilor, Cristinel G., în vârstă de 42 ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, conducea un autovehicul pe D.E. 581, din direcția Tecuci către Bârlad.

Pe un sector de drum aflat în afara localității, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în fața sa, a intrat în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, autovehiculul aflat în față a fost proiectat în șanțul din partea dreaptă, având în vedere direcția de deplasare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autovehiculului ajuns în afara părții carosabile, un bărbat, în vârstă de 75 ani, din comuna Priponești, județul Galați. La Spitalul municipal de Urgență Bârlad, victima a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral și contuzie toracică”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele arătând faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident la Vaslui! Un bărbat a ajuns la spital | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu