Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

I-a explodat un pneu în mers și a ajuns cu mașina în șanț

explozie pneuUn accident a avut loc sâmbătă după-amiază, pe D.N. 24 D, pe raza comunei Grivița. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene și Postului de Poliție Grivița au efectuat cercetarea la locul producerii accidentului.

D. Nicu, în vârstă de 36 ani, domiciliat în comuna Grivița, conducea un autovehicul din direcția Grivița către Bârlad. La un moment dat, din cauza unei explozii la roata stânga față, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod.

La Spitalul municipal de Urgență Bârlad au fost transportați conducătorul auto și un pasager, în vârstă de 33 ani, din comuna Grivița. Primul a fost diagnosticat cu „traumatism toraco-abdominal și traumatism cranio-cerebral”, iar al doilea cu o „contuzie umăr”.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.
În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lăsați un comentariu