Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Tânăr arestat preventiv pentru patru furturi

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Bârlad, a fost reţinut de poliţiştii vasluieni după ce a comis nu mai puţin de patru furturi. Gioni L. a comis prima faptă în luna mai, când a furat o bicicletă lăsată neasigurată de proprietar în fața unui imobil. De asemenea, în luna septembrie a sustras două biciclete, una lăsată lângă un gard și alta în scara unui bloc.

Cea mai recentă faptă a fost săvârșită  în după-amiaza zilei de 2 octombrie a.c.. Acesta a pătruns fără drept în curtea unei locuințe, iar dintr-o anexă a sustras o bicicletă. După comiterea faptelor, bicicletele au fost vândute, fiind recuperate de polițiști și predate persoanelor vătămate.

Pe numele lui Gioni L., polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad și a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea unei infracțiuni de furt și a trei infracțiuni de furt calificat.

 

Lăsați un comentariu