Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Rulotă neînmatriculată pusă în circulaţie pe drumurile publice

Poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Berezeni a oprit pentru control pe D.N. 24 A, un cetăţean român care  conducea un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară şi rulotă, aceasta din urmă având numerele de înmatriculare expirate.

În ziua de 20 iulie a.c., în jurul orei 12.30, poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Berezeni/ I.T.P.F. Iaşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control  pe comunicaţia Murgeni – Huşi, DN 24 A, un ansamblu de vehicule format din autoutilitara marca Mercedes şi rulota marca Adria, condus de cetăţeanul român Petrişor P., în vârstă de 41 de ani.

În urma verificării documentelor prezentate la control s-a constatat că numerele de înmatriculare aparţinând rulotei, sunt expirate.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale.

Lăsați un comentariu