Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Tânără de 24 de ani tâlhărită de un recidivist

O tânără de 24 de ani a fost tâlhărită de un bărbat în seara de 17.11.2013, în timp ce se deplasa pe strada Republicii, pe o alee din apropierea blocului în care locuiește. Tânăra  a fost deposedată prin violență de un telefon mobil de către o persoană necunoscută.

Deși femeia s-a opus, autorul i-a smuls telefonul mobil, iar victima s-a dezechilibrat și a căzut pe sol. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea principalului suspect, Nicolae S., de 22 ani, din municipiul Bârlad și recuperarea prejudiciului în valoare de 1.000 lei.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Agresorul se află în prezent încarcerat în Penitenciarul Vaslui, fiind arestat preventiv pentru comiterea altor 3 infracțiuni de tâlhărie, în perioada noiembrie-decembrie 2013, prin același mod de operare (a sustras 2 telefoane mobile și o poșetă ce conținea suma de 1.000 lei). Prejudiciul total este de aproximativ 4.000 lei.

Nicolae S.  este cunoscut cu antecedente penale pentru furt, fiind liberat din penitenciar în cursul lunii mai 2013.

Lăsați un comentariu