Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Tânăr reţinut după ce a violat o femeie. Bărbatul fusese eliberat din Penitenciar anul trecut

O femeie de 76 de ani, din satul Dumeştii Vechi, comuna vasluiană Dumeşti, a sesizat poliţiştii, marţi, după ce un tânăr de 25 de ani a intrat peste ea în casă, a băut-o şi a violat-o.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, în jurul orei 22.00, Marius N., de 25 ani, din comuna Dumeşti, a pătruns fără drept în locuința părții vătămate. I-a aplicat mai multe lovituri, după care a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Femeia a reușit să părăsească imobilul, după care a sesizat polițiștii. Aceștia  l-au identificat pe tânăr și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore, urmând să-l prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Marius N. este cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni similare, fiind liberat din penitenciar în luna iulie 2013.

 

 

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vaslui: Tânăr reţinut după ce a violat o femeie. Bărbatul fusese eliberat din Penitenciar anul trecut | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu