Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Recidivist din Vaslui arestat preventiv după ce s-a urcat la volan fără permis

Marţi, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului pe DN 24 A, au oprit un autoturism pe raza localității Zorleni. Conducătorul auto, de 43 de ani, a declarat verbal polițiștilor anumite date de identificare, care, în urma verificărilor s-au dovedit a fi neconforme cu realitatea. Ulterior, acesta a fost identificat în persoana lui Ilie C., de 43 ani, din sat Fedești, comuna Șuletea.

Polițiștii au constatat faptul că autovehiculul în cauză este neînmatriculat, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ilie C. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore de către polițiști, iar în ziua de 09.04.2014, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad. Instanța a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Conducătorul auto este cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de furt și conducere fără permis, fiind liberat din penitenciar în cursul anului 2013.

Lăsați un comentariu