Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Toyota Rav4 neînmatriculată descoperită în trafic de poliţiştii vasluieni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontierei Huşi au întocmit lucrare penală unui bărbat, care conducea un autoturism neînmatriculat.

Marţi, în jurul orei 15.30, pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi/ I.T.P.F. Iaşi, au oprit în trafic pentru control, pe D.N. 28, un autoturism  marca Toyota Rav 4, înmatriculat în Germania, condus de I.C., cu dublă cetăţenie moldovenească şi bulgară, în vârstă de 27 de ani.

În urma verificărilor specifice poliţiştii de frontieră au constat faptul că autoturismul în cauză nu figurează înmatriculat sau înregistrat şi nici nu îi este atribuit un număr de înmatriculare.

Tânărul a declarat că a achiziţionat autoturismul dintr-o parcare din localitatea Rîşeşti şi intenţiona să se deplaseze în Republica Moldova.

„Persoanei în cauză i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Lăsați un comentariu