Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

A fost prins tânărul care l-a înjunghiat pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui

Poliţiştii vasluinei l-au depistat pe tânărul care l-a înjunghiat, sâmbătă, pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui. În timp ce se deplasa într-o zonă din apropierea centrului civic din municipiul Vaslui, tânărul de 17 ani, Andrei Catană, a observat doi tineri în spatele său, precum şi faptul că unul dintre ei aprindea în mod insistent o lanternă. I-a reproşat gestul făcut, iar tânărul s-a apropiat şi l-a tăiat cu un obiect tăietor în zona abdominală, în partea stângă. Fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, victima a fost diagnosticată cu „plagă înjunghiată partea stângă”.

Marţi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au identificat cele două persoane implicate în incidentul din seara de 20.09.2014: F.Mihai, de 18 şi C.R., de 13 ani, ambii din municipiul Vaslui. În investigaţiile efectuate de poliţişti au fost folosite şi înregistrările de la camerele de supraveghere, puse la dispoziţie de Poliţia Locală Vaslui.

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima pentru vindecare, dar şi de rezultatul investigaţiilor efectuate de poliţişti va fi realizată încadrarea juridică a faptei.

Lăsați un comentariu