Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Aproape 3.000 de ţigarete ascunse într-o geantă de voiaj cu fund dublu, descoperite la Albiţa

tigariPoliţişti de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa împreună cu lucrători vamali au descoperit 2.800 ţigarete de provenienţă Republica Moldova ascunse şi nedeclarate, într-o geantă de voiaj, cu fund dublu.

Miercuri în jurul orei 22.30, pe sensul de intrare în ţară din P.T.F.Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un microbuz, Dumitru D., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 24 de ani.

În baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-o geantă de voiaj personală, cu fund dublu, cantitatea de 2.800 ţigarete, cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 630 lei şi sancţionarea contravenţională a lui Dumitru D. cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lăsați un comentariu