Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Tânăr de 19 ani arestat preventiv pentru furt

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au reținut un tânăr în vârstă de 19  ani, domiciliat în comuna Ferești, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În luna octombrie a.c.,  un bărbat din comuna Ferești a constatat faptul că în locuința unei rude au pătruns persoane necunoscute. Din imobil a fost sustrasă o plasmă, în valoare de 1.200 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui a rezultat faptul că bănuit de comiterea faptei este A. Bogdan, în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Ferești. Acesta a săvârșit fapta pe timp de noapte, în momentul în care proprietarii nu se aflau în locuință. După comiterea faptei, A. Bogdan a mers în municipiul Vaslui și a vândut plasma unui bărbat, pentru suma de 50 E.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale, pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie (în luna februarie a.c.., în municipiul Vaslui, a deposedat prin violență un tânăr de un portmoneu în care avea suma de 350 lei, fapta fiind săvârșită împreună cu un alt bărbat din municipiul Vaslui).

„Pe numele lui Bogdan A., polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui și a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracțiunii de  furt calificat”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

Lăsați un comentariu